0%

WE ARE SOCIAL PUNCH

Een sociale media consultancy met een punch van diverse marketing activiteiten. De naam staat voor bereidwilligheid en tegelijk professionaliteit met een pittig sausje. 

Wij helpen jullie door impact en groei te creëren door middel van digitale marketing oplossingen in brede zin. Daarnaast begeleiden we jullie doorheen de digitale evolutie en kunnen jullie rekenen op onze expertise en knowhow. 

Wij kruipen in de huid van jullie consumenten en stellen een geschikte marketingstrategie voor die we samen uitrollen door de juiste technieken en tools te benutten.

Dare to punch, and let’s meet!

OUR OUTSTANDING DNA

OUR MOTIVE

Wij bouwen aan een wereld waar we organisaties helpen groeien door digitale marketing te integreren. Dit doen we door hen ondersteuning te bieden en wegwijs te maken in een wereld die continu transformeert en evolueert.

OUR VALUES

Social Punch staat voor oprechtheid, nieuwsgierigheid en daadkrachtigheid.

Hiermee bedoelen we dat we belang hechten aan openhartigheid. We winden geen doekjes rond de situatie. Bovendien staat daadkrachtig voor het ondernemend karakter met een pittig sausje. En kiezen we bewust voor nieuwsgierigheid die onze trigger is om elke dag digitaal te evolueren.

CREATING OPPORTUNITIES

Don’t wait for opportunities, create them. 

Wij geloven in uitdagingen, opportuniteiten en het nemen van initiatief. We wachten niet om zaken in gang te zetten maar stellen zelf oplossingen en alternatieven voor.