Punching services

WE ARE DIGITAL

Home / Punching services

DIGITAL STRATEGY

It all starts with a punching strategy. We vertalen jullie business strategie in straffe creatieve concepten, stories, visuele formats, en online experiences die het hart van jullie consumenten raken. Wij geven strategisch advies over digitale content en vertalen dit in een activeringsplan. Bovendien zetten we een digitaal communicatiekader op voor jouw organisatie met als doel de creativiteit en efficiëntie te garanderen.

IMPLEMENTATION

Van zodra de strategie bepaald is, vertalen we deze concepten naar sterke content, visuals, impactvolle publicaties, social media formats, wervende online experiences, activerende campagnes en innovatieve oplossingen. Wij zorgen voor de uitvoering van het online contentplan en welke boodschap we via welk kanaal willen pushes zodat het visueel vuurwerk wordt. Dit houdt in dat we de timings en communicatieflow beheren en optimaliseren.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Onze core business is gericht op social media marketing & technieken. We zijn op de hoogte van de laatste trends op gebied van de socials en passen die zelf ook toe (content strategie, formats, advertising technieken, platformen, social listening & monitoring,..) We ontwerpen kwaliteitsvolle strategieën en bedenken campagnes met content die overeenstemt met jullie branding, voor kanalen die het meest geschikt zijn voor jullie doelgroep. We hechten enorm belang aan de look & feel en maken grafische content die jullie merk sterk in de markt zet. Alsook leveren we jullie de analyse en rapportering samen met onze aanbevelingen.

BRAND MARKETING

Werken aan jullie branding & communicatie betekent meer dan enkel de online communicatie. Hier gaat het over de why en weten wie je als organisatie bent. Het geeft je marketing inhoud en context en het vertelt wat jullie drijfveren zijn. Het betekent dat wij volledig toegewijd zijn aan jullie merk en nadenken over de juiste tone of voice. Bij Social Punch helpen we jullie om top-of-mind te blijven en je te onderscheiden van je concurrenten. We strengthen your brand. Samen bouwen we aan een uniek en sterk merkverhaal dat consistent en duidelijk is voor jullie klanten, met een professionele uitstraling. 

WEBMASTER & DESIGN

Samen met jullie merkstrategie bouwen we aan jullie website en zijn we verantwoordelijk voor het webdesign in brede zin. Je kan bij ons terecht voor technische en creatieve ontwikkeling. We implementeren alle content via een geschikt CMS platform en stellen allerlei optimalisatietechnieken voor (layout, web usability, online marketing..). Daarnaast zorgen we voor de juiste SEO implementatie die de instroom van jullie site verhoogt. 

PUNCH YOUR SOCIAL MEDIA CONTENT!

VISUAL CONTENT PACKAGE

OWN YOUR CONTENT

GET IT NOW

Dit Social Punch ontwerp helpt jou om stap voor stap sterke visuele content te creëren.

VISUAL CONTENT PACKAGE

GIVE YOUR CONTENT

GET IT NOW!

Dit Social Punch programma verzamelt jouw content en bereid 30-dagen een contentkalender voor, met zelfgemaakte templates.

WHY SOCIAL PUNCH?

Jullie meenemen in een digitaal verhaal, is ons doel.

CUSTOMER CENTRIC

Persoonlijk & klantgericht. Wij capteren de nood van onze klanten en vertalen deze wensen in een digitaal verhaal. Wij ontdoen jullie van digitale issues en bieden digitale oplossingen op maat.

OUTSIDE THE BOX

Creativity is a wild mind and we believe in revolutionary options. Wij kruipen in de huid van jullie klanten en denken buiten de bestaande kaders. Creativiteit is onze kwaliteit waardoor wij zorgen voor jouw digitale positionering in de markt.

KNOWLEDGE

Door certificaten, diploma’s, webinars, postgraduaten, hanteren wij de juiste technieken. Digital is a continuous learning business en voor ons is het een absolute noodzaak om educatie als een continu proces te beschouwen. 

Nood aan persoonlijk advies?

Request a free meeting!