WHY WORKING WITH US? WE ARE INNOVATIVE WE ARE HELPING YOU GROW WE ARE CREATIVE WE SPEAK DIGITAL

THE SOCIAL PUNCH FACE

Hi hello, nice to meet you. Ik ben Naomi, een digital native met een passie voor social media. Ik startte mijn carrièrepad bij een talent agency, waar ik als talent scout verantwoordelijk was voor een community van digitale experts.

Mensen en organisaties helpen groeien is mijn drijfveer. Ik werd ondergedompeld in de digitale evolutie en ondervond met welke digitale pijnpunten organisaties vandaag opgezadeld zitten.  

Daardoor evolueerde ik van talent scout naar uitvoerende digitale marketeer, en help ik vandaag organisaties met hun digitale positie, by using all things digital. 

Snel werd duidelijk dat ik mijn creatieve geest in het digitale kon bewijzen en ik er buitengewoon veel energie van krijg. 

Like they say ⇒ doing what you like on a daily basis is freedom!

INHALE THE FUTURE

2020, was something very remarkable. 

Het creëerde opportuniteiten maar vormde ook bedreigingen.

Ik besloot om in zo’n merkwaardige crisis organisaties digitaal te ondersteunen en toekomstzekerheid te bieden. Want ik geloof steevast in opportuniteiten, en in het gezegde: na regen komt zonneschijn.

Knowledge is King, so I wanted to become a Queen.  Zo zette ik mezelf aan om certificaten te behalen, opleidingen te volgen, cursussen te leren, webinars te volgen, en me in te schrijven voor een erkend digitale marketing postgraduaat.

Digitale Strategie
90
Sociale Media Marketing
80
Branding & Communicatie
75
Webdesign
70

LET'S WORK TOGETHER

Social Punch is a complete digital solution!